2016.11.11.
HUNGEXPO BUDAPEST

Bónusz Fesztivál akció

Klikk a részletekért!

HelloPay a BÓNUSZ Fesztivál 2016-on!

A könnyebb és egyszerűbb fizetés érdekében a BÓNUSZ Fesztivál 2016 -on is készpénzmentes fizetési rendszer lesz, amelyet a HelloPay® fog biztosítani. A fesztiválra érkezők az erre kijelölt feltöltő pontokon tudják majd feltölteni DEADCODE Dollárjaikat a kártyákra, 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegből levonódik.

A kártyán maradt összeg visszaváltásakor a letéti összeg is visszajár. Egy DEADCODE Dollár értéke 200 HUF lesz, és az ital-étel, valamint a shop árak is ebben, vagyis DEADCODE Dollárban lesznek meghatározva. A ruhatárnál készpénz mellett ezzel a kártyával is lehet majd fizetni.

Az egyszerűbb vásárlás mellett további előnye a HelloPay® kártyarendszernek, hogy a korábban, a 2016-os HYPERSPACE -en kiváltott kártyák is használhatóak. Az egyenlegek abban az esetben használhatók fel, ha 6 hónapon belül használtad a kártyát bármely HelloPay® elfogadóhelyen. A kártyára feltöltött DEADCODE Dollárok továbbvihetőek a DEADCODE & FRIENDS NYE Special 2016-ra és a 2017-es HYPERSPACE-re. Ezzel együtt természetesen a kártyákon maradt egységek a rendezvény végén visszaválthatóak az 500 forintos kártya letéti-díjjal együtt. A HelloPay terminálok alkalmasak Mastercard és Maestro PAYPASS kártyái valamint Visa payWave kártyák elfogadására is.

Online jegyek és minden információ: www.bonuszfesztival.hu