2016.11.11.
HUNGEXPO BUDAPEST

Bónusz Fesztivál akció

Klikk a részletekért!

Hírek

BÓNUSZ FESZTIVÁL 2016 - ITT AZ IDŐ!

Elérkezett November 11., a várva várt piros betűs ünnep! A budapesti HUNGEXPO-n este fél 8 kor megnyitja kapuit közép-Európa legnagyobb indoor elektronikus zenei rendezvénye, a Bónusz ElectroniC Music Festival 2016.

 

 

 

BÓNOSZ FESZTIVÁL 2016 - LINE UP

Ki, mikor, hol? Végre megtekintheted a BÓNUSZ Electronic Festival 2016 teljes időrendi sorrendjét!

HelloPay a BÓNUSZ Fesztivál 2016-on!

A könnyebb és egyszerűbb fizetés érdekében a BÓNUSZ Fesztivál 2016 -on is készpénzmentes fizetési rendszer lesz, amelyet a HelloPay® fog biztosítani. A fesztiválra érkezők az erre kijelölt feltöltő pontokon tudják majd feltölteni DEADCODE Dollárjaikat a kártyákra, 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegből levonódik.

Kedvezményes BÓNUSZ FESZTIVÁL JEGYEK OKTÓBER 31-IG!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy október 31 -ig még vásárolhatóak a 8990 HUF -os elővételi jegyek a Bónusz Electronic Music Festival 2016-ra !  November 1 -től november 10-ig az elővételi jegy ára 9990 HUF -ra emelkedik.

MOL – BÓNUSZ Fesztivál közös akció!

Tankolj vagy vásárolj a shopban legalább 10.000 forint értékben egy MOL kúton november 1 és 11 között, hozd magaddal a MOL blokkot a BÓNUSZ Fesztiválra és legyél a vendégünk 1400 Ft értékig!
Az akció részletei: www.bonuszfesztival.hu/2016/mol-akcio#szabalyzat

&ME - DGTL Podcast #38

&ME a Bónusz Electronic Music Festival 2016 Blue Arénájának színpadán lép fel 18 nap múlva. Indítsuk a hetet az ő egyik podcast-jével!

RE.YOU @ TRANSITIONS

John Digweed vendége az alábbi Transitions epizódban Re.You volt. November 11-én mindkettőjüket meghallgathatjátok élőben Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiválján, a BÓNUSZ Electronic Music Festival Blue Arénájában.

OSCAR MULERO - TBV

Oscar Mulero -t live Stream-en követhetitek ma este 19:00-tól az alábbi linken. Ne feledjétek: November 11-én őt is meghallgathatjátok a BÓNUSZ Electronic Music Festival Green Arénájában.

SZERVEZD 10 FŐS CSOPORTOKBA A HAVEROKAT!

Szervezzetek 10 fős csapatokat a barátaitokkal, ismerőseitekkel a BÓNUSZ FESZTIVÁL 2016 -ra és ha megvagytok 10-en, amelyből minimum 5 fő lány, akkor a fesztivál hivatalos weboldalán keresztül ( www.bonuszfesztival.hu ) 69 990 HUF-ért juthattok hozzá a BÓNUSZ FESZTIVÁL 2016 kedvezményes csoportjegyéhez!

LEWIS FAUTZI - POLEGROUP RADIO 3.10

Lewis Fautzi ma tette közzé legfrisebb podcast-jét, érdemes meghallgatni! A BÓNUSZ Electronic Music Festival-nak Green Arénájában találkozhattok vele élőben is.

JOHN DIGWEED - TRANSITIONS

John Digweed legfrissebb Trasitions mixe már elérhető.
Természetesen ő is ott lesz velünk Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljának, a BÓNUSZ Electronic Music Festival-nak Blue Arénájában.

Oscar Mulero - DGTL Barcelona 2016

Láttátok már Oscar Mulero dj szettjét, amit Barcelonában rögzítettek? Hangolódjatok vele Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára, a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ra.

DAVE CLARKE - White Noise #564

Mit szólnátok egy friss Dave Clarke podcast-hez délutánra, ami le is tölthető? Hangolódjatok vele Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára, a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ra.

CHRIS LIEBING LIVE IN NEWY YORK MIX!

Friss és ropogós Chris Liebing mix látott napvilágot, melyet élőben New York-ban rögzített a techno legenda.
Hangolódjatok vele Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára, a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ra.

Kedvezményes BÓNUSZ FESZTIVÁL JEGYEK SZEPTEMBER 30-IG!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy szeptember 30 -ig kaphatóak a 7990 HUF -os elővételi és a 11000 HUF -os VIP belépő jegyek a Bónusz Electronic Music Festival 2016 -ra! Október 1 -től az elővételi jegy 8990 HUF -ra, a VIP belépő pedig 15000 HUF -ra emelkedik. Online jegyrendelés: www.bonuszfesztival.hu

Kedvezményes BÓNUSZ FESZTIVÁL JEGYEK JÚLIUS 28-IG!

Július 28 -án éjfélig érhetőek még el a szuperkedvezményes, 6990 HUF-os jegyek az idei BÓNUSZ Electronic Music Festivalra, amelyeket a www.bonuszfesztival.hu oldalon tudtok megrendelni!

UMEK - BEHIND THE IRON CURTAIN RADIO SHOW!

Csekkoljátok UMEK legutóbbi Behind The Iron Curtain rádió showját, amit pár órája tett közzé! November 11-én pedig találkozzatok vele is a BÓNUSZ Electronic Music Festivalon.

BEN SIMS - Run It Red 018 Mix

Ben Sims a napokban jelentkezett egy szokásosnál is hosszabb Run in Red mixszel, amely ezúttal egy 3 órás válogatás lett. November 11-én pedig ő is is érkezik hozzánk, Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára, a BÓNUSZ Electronic Music Festival 2016-ra.

 

Mgekezdődött a jegyértékesítés a BÓNUSZ Fesztivál 2016-ra!

Megkezdődött a jegyértékesítés a BÓNUSZ Electronic Music Festival 2016-ra, amelyre a www.deadcode.hu/ticket oldalon tudjátok megvásárolni az első kedvezményes jegyeket! Csapjatok le rájuk minél előbb!