magyar  |  english
flyer

BÓNUSZ 2008

Bónusz 2009 trailer


Az ezredforduló misztikus évében történt, hogy Junkie & Hawky rezidenciát kapott Nyugat-Magyarország legendás soproni klubjában, a Fless Clubban. Nem volt sok időre szükségük ahhoz, hogy elbűvöljék a közönséget és hamarosan elindították önálló klubestjüket. A Secret Fusion névre keresztelt party-sorozat hamarosan a legnépszerűbb vidéki projektet közé emelkedett. 2003-ban a srácok búcsút vettek az akkor bezárt Flesstől, és a Secret Fusiont a sokkal nagyobb méretekkel rendelkező Hangár Music Gardenbe költöztették. A még több rajongó befogadására képes új rezidencia egyben új kihívást jelentett, amit Junkie és Hawky abszolút jól oldottak meg: klubestjük egyre erősebb népszerűsítése érdekében úgy döntöttek, nemzetközi vendégművészek felléptetésével szereznek újabb híveket. A Secret Fusion -ön azóta megfordult Bill Patrick ( USA ), Metope ( D ), Basteroid ( D ), Joachim Spieth ( D ), Makai ( UK ), Eric Fischer ( A ), Tibcurl ( A ), Crazy Sonic & Fauna ( A ),Gerwin Kante ( A )és sokan mások.
A házigazdák pedig magától értetődően mindig tudásuk legjavát nyújtották ezeken a bulikon, és ma is csak azon vannak, hogy a legjobbat kapja közönségük. Unikális stílusuk, mely szexi, funky, deep-house-tól az extatikus és groovy tech-house-ig az elektronikus zene legváltozatosabb elemeit öleli fel,mára a leginnovatívabb tehetségek sorába emelte a két soproni srácot.
A legfontosabb fesztiválokon és a legjobb klubokban játszanak folyamatosan; szerepeltek már Carl Craig, Josh Wink, Timo Maas, Lee Burridge, Michael Mayer, Roger Sanchez, Tiefschwarz, Silicone Soul, Darren Emerson, Hernan Cattaneo, Junkie XL, és James Zabiela mellett is. Junkie és Hawky kétségkívül megérdemli figyelmünket.
2009 -ben a legtöbb időt saját stúdiójukban töltik, így remélhetőleg nemzetközi szinten is folytatni tudják sikeres hadjáratukat. Tartsuk szemmel őket!

 

fontosabb fellpések:
Flex - Bécs
S-Bar - Svájc
Camera - Bécs
Urban Art Forms Festival 2007
Sziget Fesztival 2005 - 2009
Balaton Sound Party Aréna residents 2007 – 2009
Bónusz Fesztivál 2007 – 2009
Volt Fesztivál 2001 - 2007
Félsziget Fesztivál 2006 - 2009
Kecel Fesztivál 2005 – 2009
Home Club
Flört Club
Pacha Budapest
stb…

 

Akikkel együtt zenéltünk:
Carl Craig, Josh Wink, Timo Maas, Lee Burridge, Michael Mayer, Tiefschwarz, Darren Emerson,
Booka Shade, Hernan Cattaneo, Junkie XL, Paul Van Dyk, James Zabiela, Satoshi Tomiie, Nic Fanciulli, David Guetta, Roger Sanchez, MYLO, Eric Prydz, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Client, Bill Patrick, Silicone Soul, Tiga, Savas Pascalidis, Ian Pooley, Terry Lee Brown Jr., Timwriter, X-Press 2, Seb Fontaine, Scarlett Etienne, Tom Novy, Basteroid, Metope, Makai, Felipe,

www.secretfusion.hu
www.myspace.com/sfjunkie
www.myspace.com/sfhawky