magyar  |  english
flyer

BÓNUSZ 2008

Bónusz 2009 trailer


Utalványokkal tudok jegyet vásárolni?

Igen, 2009 -től SODEXO és ACCOR kultúra és ajándékutalvánnyal is vásárolhatsz jegyeket a Nyugati téri SZIGET / BÓNUSZ jegyárusító pavilonban és a VOLT BOLT -ban !


Meddig lehet elővételi jegyeket kapni?

Elővételi áron 2009. Augusztus 28 -ig lehet jegyeket vásárolni. A rendezvény napján már csak a helyszíni jegy áráért lehet hozzájutni a belépőjegyekhez az elővételi helyeken is.


Mit tartalmaz a VIP jegy?

A VIP jegy biztosítja a soron kívüli bejutást és a VIP vendégek számára kialakított exkluzív környezetben való szórakozást a rendezvény mindkét arénájában a színpadok mellett. Kérésre külön asztalt is biztosítunk kiszolgáló személyzettel ( előzetes megrendelés esetén ! részletekről bővebben az infovonalon ). A VIP belépők csak a www.deadcode.hu ONLINE JEGYRENDELÉS menüpontjában , a 06 30 30 30 220 -as Deadcode info vonalon, valamint az info@deadcode.hu e-mail címen rendelhetőek. A VIP jegy ára : 10 000 HUF
VIP asztal ára ( 6 VIP jeggyel ) : 100 000 HUF

Világító rudat be lehet vinni a rendezvényre?

Nem, a rendezvény területére világító rudat bevinni tilos! A Deadcode Shop -okban kaphatóak lesznek világító rudak 499 HUF -os darabáron.


Átruházhatóak más személyre a névre szóló visszaigazoló szelvények?

Az 5500 HUF -os jegyeket és 10000 HUF -os VIP jegyeket visszaigazoló szelvények bárkire átruházhatóak . A 4000 HUF -os és az 5000 HUF -os akciós jegyeket visszaigazoló szelvények a helyszínen 5500 HUF -ra kiegészítve ruházhatóak át más személyre.


A belépőjegy mindkét Arénába érvényes?

Igen!


Van korhatár a rendezvényen?

Igen, az augusztus 29-i T-MOBILE BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2009 rendezvényre a korhatár 16 év. 16 éven aluliak a rendezvényt nem látogathatják.  


Milyen képrögzítő eszközöket vihetünk be a rendezvényre ?

Fényképezőgépet igen, videokamerát nem lehet behozni a party területére.  


Honnan tudom megszerezni a party plakátját ?

Az info@deadcode.hu címen vagy a 06-30-30-30-220 -as számon lehet plakátot rendelni. Ára 1.000 HUF + postaköltség. 


Melyik az "A" és melyik a "B" Aréna?

A "B" Aréna eddig a legnagyobb teremnek számított az Bónusz rendezvényeken. Az "A" Arénával a tavalyi Bónuszon már találkozhattatok, ez a SYMA Csarnok legnagyobb terme, melyben a HYPERSPACE 2009 is megrendezésre került. SYMA Csarnok >>

 


Hol találok orvost, és kihez forduljak, ha valami bajom van?

A rendezvényen folyamatosan orvosi- és mentőügyelet működik, mindemellett 100 fő biztonsági őr garantálja a vendégek zavartalan szórakozását. Ha bármi problémád adódik, fordulj a biztonsági őrökhöz.

 


Hol tudok információt kapni a rendezvényről?

Természetesen a hivatalos honlapon: a www.bonuszfestival.hu -n . Ha valamire esetleg itt nem kapod meg a választ, akkor telefonálj infovonalunkra: 06 30 30 30 220 .