2018.12.08.
HUNGEXPO BUDAPEST

Bónusz Electronic Music Fesztivál

2018. december 8-án ismét részeseivé válhattok a BÓNUSZ Electronic Music Festival-nak, amely története során nemcsak Magyarország vitathatatlanul legjelentősebb, de Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb egynapos indoor fesztiváljává nőtte ki magát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 3 arénában és 1 szabadtéri színpadon vonultatja fel idén is a kortárs elektronikus zene legmeghatározóbb, illetve legaktuálisabb neveit a nemzetközi élvonalból, valamint a hazai színtérről.


Ennek megfelelően: érkezik Budapestre NINA KRAVIZ és régóta várt közös fellépéssel tér vissza Magyarországra a két house veterán, SASHA és JOHN DIGWEED. Velünk tart a detroiti techno legenda, ROBERT HOOD, valamint SAM PAGANINI, a SLAM dj és producer páros, MARCO BAILEY, DAX J, LEWIS FAUTZI és a birminghami legenda REGIS. Hazai részről is kizárólag az elsőszámú képviselőire számíthattok az elektronikus zenének, így természetesen ott lesz HOT X, valamint SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, vagy épp PETER MAKTO.


A fellépők sora azonban ezzel koránt sem ér véget, hiszen rengeteg további előadó, illetve újgenerációs dj és producer teszi teljessé a 2018-as BÓNUSZ Electronic Music Festival line up-ját. A rendezvénnyel kapcsolatos minden információt megtaláltok a fesztivál honlapján, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos teljeskörű tájékoztatást is: www.bonuszfesztival.hu


Találkozzunk tehát ebben az évben is Európa egyik legnagyobb szabású indoor elektronikus zene rendezvényén, ahol ez alkalommal is a megszokott, világszínvonalú fény és hangtechnika mellett látványos és professzionális lézer show vár majd benneteket.


Jó szórakozást kívánunk:
Deadcode Production

Red Arena

NINA KRAVIZ
ROBERT HOOD
SAM PAGANINI
MARCO BAILEY
DAX J
HOT X
SANFRANCISCOBEAT
GABOR KRAFT

Green Arena

SASHA & JOHN DIGWEED / 4 hours set!
ANDREY PUSHKAREV
PHILIPP STRAUB
PETER MAKTO & GREGORY S
SECRET FACTORY

Black Arena

SLAM
LEWIS FAUTZI
REGIS
KWARTZ
ALEX DOLBY
SIKZTAH
MAN + MACHINE

Akvárium Terrace

BERNATHY live
DENES TOTH
BOHUMIL
ADAMBENCE
SABEE
SOUVEQ


start: 19:30, end: 08:00
Info: info@deadcode.hu, 00 36 20 77 07 700

Lineup